Het team van Houweling

Maak kennis met onze gedreven interieuradviseurs in één van de winkels. De mensen van Houweling Interieur maken het verschil door jarenlange ervaring in deze branche en de collectie. De combinatie van betaalbare kwaliteitsmeubelen, leuke (nieuwe) meubelmerken én een stukje maatwerk geeft ons team de vrijheid om met de klant een eigen interieur te creëren.

Dit zijn de gezichten achter Houweling Interieur

Wij zijn een bevlogen familiebedrijf met ruim 45 jaar passie voor interieur. Ons kleine betrokken team bestaat uit 20 medewerkers die allemaal één doel hebben: jou blij maken met eigenzinnige kwaliteitsmeubels. Dit begint bij onze enthousiaste interieuradviseurs in onze winkels en gaat achter de schermen onverminderd door. Wij garanderen jou de beste service en beleving. Daarom hebben wij alles in eigen beheer: van de bezorging tot de serviceafhandeling en van de administratie tot de content marketing.

Magazijn / kantoor Leiden

Houweling Interieur, kwaliteitsmeubelen, woonwinkel, interieurwinkel
Staand van links naar rechts: André (administratie), Sander Houweling (inkoop & verkoop) en Rob (bezorging)
Zittend van links naar rechts: Rob (service), Leo Houweling, Michel Houweling (algemene zaken & marketing), Kevin (bezorging) en Debby (content marketing)

Woonwinkel Amsterdam

Woonwinkel Amsterdam, Houweling Interieur
Van links naar rechts: Athyna, Taron, Alicja en Rob

Woonwinkel Leiderdorp

woonwinkel leiderdorp, houweling interieur
Van links naar rechts: Dennis, Petra en Axel

Woonwinkel Rotterdam

woonwinkel Rotterdam, Houweling Interieur
Van links naar rechts: Michel, Peter (staand), Kiny en Leo