Het team van Houweling

Maak kennis met onze gedreven interieuradviseurs in één van de winkels. De mensen van Houweling Interieur maken het verschil door jarenlange ervaring in deze branche en de collectie. De combinatie van betaalbare kwaliteitsmeubelen, leuke (nieuwe) meubelmerken én een stukje maatwerk geeft ons team de vrijheid om met de klant een eigen interieur te creëren.

Dit zijn de gezichten achter Houweling Interieur

Wij zijn een bevlogen familiebedrijf met ruim 45 jaar passie voor interieur. Ons kleine betrokken team bestaat uit 20 medewerkers die allemaal één doel hebben: jou blij maken met eigenzinnige kwaliteitsmeubels. Dit begint bij onze enthousiaste interieuradviseurs in onze winkels en gaat achter de schermen onverminderd door. Wij garanderen jou de beste service en beleving. Daarom hebben wij alles in eigen beheer: van de bezorging tot de serviceafhandeling en van de administratie tot de content marketing.

Magazijn / kantoor Leiden

Houweling Interieur, kwaliteitsmeubelen, woonwinkel, interieurwinkel
Staand van links naar rechts: André (administratie), Sander Houweling (inkoop & verkoop) en Rob (bezorging)
Zittend van links naar rechts: Rob (service), Leo Houweling, Michel Houweling (algemene zaken & marketing), Kevin (bezorging) en Debby (content marketing)

Woonwinkel Amsterdam

Woonwinkel Amsterdam, Houweling Interieur
Van links naar rechts: Athyna, Taron, Alicja en Rob

Woonwinkel Leiderdorp

woonwinkel leiderdorp, houweling interieur
Van links naar rechts: Dennis, Petra en Axel

Woonwinkel Rotterdam

Peter

Peter

Peter is bedrijfsleider en adviseur in onze winkel in Rotterdam. In 2012 is hij bij ons in dienst gekomen. Peter creëert interieurs die echt anders zijn dan anders. “En dan de blije reacties te horen van de klanten die content zijn met het juiste advies en met de nieuwe aanwinst. Daar doe ik het voor!”

Kiny

Kiny

Al 10 jaar is Kiny een vast gezicht. Ze geniet van het contact met de klant. Inmiddels is Kiny al een paar jaar met pensioen, maar nog steeds staat ze 2 dagen in de week in de winkel. “Het werken bij Houweling ervaar ik als een warm bad. De familie en collega’s zorgen voor een hele fijne werksfeer.”

Vincent

Vincent

Vincent is sinds 2023 bij ons in dienst. Met een berg aan ervaring en zijn rustige manier van doen, past hij perfect in het team. “Het persoonlijke contact met de collega’s zorgden ervoor dat ik me direct thuis voelde.” En hij doet iets wat hij echt leuk vindt: “Interieuradvies geven en samen met de klant een mooi plaatje maken.”

Shayani

Shayani

Shayani is in 2021 bij ons gestart als stagiair, waarna ze als adviseur in dienst is gekomen. Het leukste vindt ze het meedenken met de klanten, dan kan ze haar creativiteit kwijt. “Fama vind ik een tof merk. Daar is zoveel mogelijk, dan kan ik echt helemaal los gaan! Als het dan lukt om klanten écht te helpen, dat vind ik superleuk.”