Epoxy boomstamtafel

Geef jouw unieke boomstamtafel nog meer allure met epoxy!

De epoxy boomstamtafels van Houweling Interieur:
puur natuur en uit één stuk

Wat tof dat jij op zoek bent naar een unieke boomstamtafel! We nemen je graag mee in onze wereld waarin je de meest prachtige exemplaren vindt.

De oorsprong van het hout van onze tafels van boomstam ligt met name in de Filipijnen. De veelal oude Robinia bomen staan er niet in bossen, maar vind je her en der verspreid over het landschap. Ze worden blootgesteld aan natuurgeweld of sterven van ouderdom.

De boomstamtafels beginnen bij Houweling Interieur op duurzame wijze aan een tweede leven.

Iedere boom is anders, dus iedere tafel is anders. Elke knoest, elke nerf is gevormd door de natuur. De tafelbladen hebben daardoor allemaal hun eigen specifieke vorm en uitstraling.

De ultieme eyecatcher bij jouw thuis of op kantoor!

Wil jij een écht adembenemend houten tafelblad? Laat dan het door jou uitgezochte boomstamtafel in epoxy gieten.

detail epoxy boomstamtafel met glimmend oppervlak en een lichte rand

Boomstamtafel met epoxy, wat houdt het precies in?

Epoxy is een soort kunsthars dat – laagje voor laagje – in de gaten, nerven en scheuren van het houten tafelblad wordt gegoten.

Het is een zeer arbeidsintensief proces met een verbluffend resultaat.

Het lijnenspel, de tinten en het karakter van de houten boomstamtafel met epoxy komen fantastisch naar voren. Epoxy geeft het tafelblad een buitengewoon chique en luxe uitstraling. Niet zo gek dus dat er momenteel enorm veel vraag naar is!

Epoxy op een boomstam tafelblad kent vele voordelen

De houten tafelbladen met epoxy zijn niet alleen prachtig om te zien. Ze zijn zeer gemakkelijk schoon te maken met een doek. De epoxy vormt bovendien een zeer goede bescherming van het houten boomstamtafelblad. En last but not least: een epoxy boomstamtafel is hagelslag-proof!

Natuurlijk is je eethoek niet af zonder markante eetkamerstoelen en mooie verlichting. Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor unieke wanddecoratie? Neem eens een kijkje in onze uitgebreide collectie stoelen, lampen en schilderen en maak je eethoek helemaal af.

Kies jouw unieke tafelblad zelf uit!

Wij nodigen jou graag uit in ons atelier in Leiden om zelf een houten blad uit te zoeken.

Houweling Interieur heeft een constante voorraad van zo’n 100 tot 150 tafelbladen en heeft daarmee de grootste collectie unieke boomstamtafels van Nederland. In allerlei vormen, soorten en maten. Leo Houweling leidt je er met veel passie en plezier rond.

Welk onderstuk komt erbij? Dat bepaal jij! Chroom, RVS, blauwstaal, gepoedercoat, hout, aluminium of met een innovatief hefsysteem. En altijd in het gewenste design.

Maak vandaag nog een afspraak.

Maak een atelier afspraak

Wij ontvangen jou graag in ons atelier in Leiden.
Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.