Hotel Chique

Een luxe woonkamer met stijl

Een gracieus en zwierig interieur met een zweem van luxe. Dat is Hotel Chic.

De woonstijl kenmerkt zich door stijlvolle meubelen gemaakt van mooie, luxe materialen. Met warme en fijne kleurcombinaties die natuurlijk aanvoelen.

Elegantie met een vorstelijke twist. Verfijnd en glamoureus.

Past een Hotel Chique interieur bij jouw smaak en stijl?

Deze kleuren passen perfect bij de Hotel Chique woonstijl

Een Hotel Chique woonstijl herken je aan de luxe uitstraling. Die creëer je met warme en opvallende kleuren. Start met de basiskleuren zwart, beige, bruin en/of grijs. Die kleuren kun je bijvoorbeeld laten terugkomen in de deuren, accessoires en raambekleding. Vervolgens voeg je de chique kleuren toe aan je interieur. Denk aan olijfgroen, okergeel en diep donkerblauw. Met een prachtige diep donkerblauwe muur straalt je woonkamer gegarandeerd een warme, luxe sfeer uit. Maar kijk vooral naar jouw favoriete kleuren, zodat je zoveel mogelijk bij jezelf blijft. Want alleen dan creëer je een plek waar jij je helemaal thuis voelt. En last but not least: natuurlijk mogen gouden accenten niet ontbreken in het kleurenpalet van een Hotel Chique interieur. Accessoires en lampen lenen zich perfect voor het geven van die vorstelijke touch waar jij zo gek op bent.

Handgemaakte meubels van Macazz in sfeersetting die je koopt bij Houweling Interieur. Je ziet Macazz banken in luxueuze moderne stijl.

Hieraan herken je meubels in een Hotel Chique interieur

De meubels in een Hotel Chique interieur zijn elegant, stijlvol en gemaakt van mooie, zachte, luxe materialen. Het zijn altijd smaakvolle eyecatchers met veelal ronde vormen, die jouw woonkamer een luxe uitstraling geven. Velours is bij uitstek geschikt om een elegante en chique sfeer te creëren. In combinatie met marmer is het resultaat echt betoverend mooi. Vind je marmer te gek, maar moet het ook praktisch zijn? Kies dan voor een keramieken tafelblad met een marmerlook. Zoals bij deze mooie salontafel. Als jij echt een elegant en chic statement wilt maken, dan is deze chique bank met zijn zachte, glimmende stof de juiste keuze voor jou. En met deze elegante eetkamerstoelen geef jij je eethoek een prachtige chique uitstraling. Zeker als je kiest voor een warme kleur stof.

Chique bank van Houweling Interieur. Het is een moderne bank met strakke lijnen en landelijke details uitgevoerd in goudfluwelen stof.

Met de juiste accessoires maak jij je luxe woonkamer helemaal af 

Jouw luxe woonkamer komt pas echt tot leven als je accessoires toevoegt die glitteren en glanzen. En bij de woonstijl Hotel Chique mag je dat best een tikje over de top. Zoals met de fotokunst Lost in Gold boven je bank. Met een goudkleurige vaas op je eettafel. Of met een unieke hanglamp boven je eettafel. Let er in ieder geval goed op dat het geen prullaria is, zodat de ruimte rust en eenheid uitstraalt. Hoe dan ook: kies met lef en ga voor excentrieke blikvangers als het gaat om de accessoires. Ook hier geldt wel weer dat je dicht bij jezelf moet blijven. Zodat je interieur jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een Hotel Chique interieur? Kom dan naar een van onze winkels. Onze ervaren woonadviseurs denken met je mee en helpen jou de juiste keuzes maken. Wat je stijl ook is.

Gouden schaal van Gardeco bij Houweling Interieur. Het is een handgemaakte glazen schaal in de vorm van een bananenblad.
Goudkleurige vaas van Pols Potten bij Houweling Interieur. Het is een design vaas in de vorm van een boomstam met goudkleurig glazuur.

Artikelen passend in de Hotel Chique woonstijl