Modern Design

Een moderne woonkamer met een artistieke touch

Een puur, georganiseerd interieur in een ruimtelijke omgeving. Strakke lijnen met een artistieke touch. Dat is Modern Design.

De woonstijl straalt rust uit en door de royale opstelling komen de meubelen op unieke wijze tot hun recht.

Hoogstaand functioneel design met een neutraal basiskleurenpalet. Waarbij felle accentkleuren zorgen voor een sensationeel contrast.

Past een Modern Design interieur bij jouw smaak en stijl?

Deze kleuren en materialen passen perfect in een moderne woonkamer

Een moderne woonkamer is de ultieme ruimte om tot rust te komen na een drukke werkdag. De basiskleuren zijn dan ook vaak neutraal en ingetogen: bruin, wit, grijs en zwart. Dit combineer je vervolgens met een accentkleur. En dat mag best knallen. Zo lang je maar dicht bij jezelf blijft. Kies dus een kleur waar jij blij van wordt. Je kunt die kleur mooi laten terugkomen in je accessoires. Of in je meubels. Ga voor sensationele eyecatchers die elan toevoegen aan je interieur. Zoals de markante fotokunst van Umo Art & Design. De materialen binnen de Modern Design woonstijl zijn van hoogwaardige kwaliteit. Denk aan wol, zijde en hoogglans lak. Om de rust te bewaren zie je in een moderne woonkamer vaak een vloer van hout of met een betonlook. Een design vloerkleed met aparte ontwerpen maakt jouw design interieur helemaal af.

Modern Design, ook deze woonstijl vind je bij Houweling Interieur.
Modern Design, ook deze woonstijl vind je bij Houweling Interieur.

Meubels kopen in de woonstijl Modern Design? Zo maak je de juiste keuze

Meubels binnen de woonstijl Modern Design zijn strak, royaal en van hoge kwaliteit. Bovendien hebben ze een duidelijke functie. Hoogglans meubels of gemaakt van kunststof voeren de boventoon. Hout mag ook, maar dan moet het wel strak en glad zijn. Naast een opvallend kunstwerk aan de muur, kun je met opvallende moderne meubels ook een statement maken. Zoals met het eigenzinnige Zero16 tv dressoir. Uit een palet van 34 waanzinnige kleuren kies jij de perfecte combinatie. Glad leer mag niet ontbreken in een Modern Design interieur. Liever geen leren bank? Kies dan voor leren eetkamerstoelen. Vrijwel alle eetstoelen in ons assortiment zijn uit te voeren in een leren variant! Last but not least: zorg voor een ruime opstelling, zodat de meubels echt goed tot hun recht komen. Less is more binnen deze woonstijl.

Modern tv meubel van Saunaco bij Houweling Interieur. Het is een design tv meubel uitgevoerd in donker hout en met een open nis.

Met de juiste accessoires maak jij je moderne woonkamer helemaal af

Voor het stylen van je moderne woonkamer mogen accessoires gewoonweg niet ontbreken. We noemden al dat met het toevoegen van een eyecatcher aan je muur je design interieur echt tot leven brengt. Maar wat vooral geldt: voeg niet te veel prullaria toe en houd de woondecoratie minimaal. Dit zorgt voor die minimalistische en rustige uitstraling van de ruimte. In een modern interieur zie je gewoon dat er over elk item goed is nagedacht. En dat er duidelijk iemand met stijl woont. Een interieurliefhebber met lef en een eigen smaak.

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een Modern Design interieur? Kom dan naar een van onze winkels. Onze ervaren woonadviseurs denken met je mee en helpen jou de juiste keuzes maken. Ook als jouw smaak niet in één stijl te vangen is.

Modern Design, ook deze woonstijl vind je bij Houweling Interieur.

Artikelen passend in de woonstijl Modern Design