Unieke boomstamtafels

Voor jou op maat gemaakt

Echt uit één stuk

Kracht, karakter en geschiedenis; dat zit in elk blad van onze unieke boomstamtafels. Puur natuur uit één stuk in de lengte gezaagd, zodat je het lijnenspel en alle tinten kunt zien. Massief en onverwoestbaar. En wat voor onderstel komt erbij? Dat bepaal jij: chroom, rvs, blauwstaal, hout of aluminium, je hebt volop keuze en altijd een passend design. Een masterpiece en eye-catcher in elke omgeving. Thuis of op kantoor.

Speciale aanvoer uit Filipijnen

Onze voorraad massief houten tafelbladen is recent aangevuld met een bijzondere zending uit de Filipijnen, waar wij al decennia actief zijn. In 2013 velde hier de tyfoon Haiyan een aantal oude woudreuzen, die normaal niet beschikbaar zijn voor de gereguleerde kap en verwerking. Dankzij onze goede contacten ter plaatse hebben wij hierop beslag weten te leggen. Unieke exemplaren dus van soms wel 600 jaar oud, die zeer de moeite van het bekijken waard zijn.

Iedere maand worden weer nieuwe tafelbladen afgeleverd in ons atelier te Leiden. Het karakteristieke, massieve hout van onze bladen laat zich combineren met vrijwel elk type onderstel en is geschikt voor alle denkbare toepassingen. Wat je ook wilt; salon, eet-, lees-, werk- of woontafel, voor elke combinatie hebben wij een fraaie en technisch verantwoorde oplossing naar jouw smaak. Graag adviseren wij jou over de mogelijkheden.

Maak een atelier afspraak

Wij ontvangen jou graag in ons atelier te Leiden. Hier heb je in alle rust de gelegenheid om je te oriënteren op een unieke tafel die over de jaren zijn uitstraling en waarde behoudt. Een masterpiece en eye-catcher in elke omgeving. Thuis of op kantoor.

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op voor een afspraak.

    Vol trots willen we u kennis laten maken met onze unieke boomstamtafels in de Epoxy. Deze kunsthars laat de tafel glimmen en stralen waardoor de tekeningen van het hout nog mooier naar voren komen. De Epoxy wordt handmatig aangebracht en zal gaten en scheuren vullen, een arbeidsintensief proces met verbluffend resultaat.

    U kunt uw eigen blad uitzoeken, eventueel laten aanpassen, en dan in de epoxy laten gieten. Maar we hebben ook altijd epoxybladen op voorraad liggen. Maak een afspraak bij het Atelier of kom een keer kijken in één van onze winkels.