Disclaimer

Houweling Interieur heeft de inhoud van deze website met de grootste zorg en aandacht samengesteld. Dit geldt ook voor de inhoud van de nieuwsbrief, de social mediaberichten, brochures en alle andere communicatieuitingen. Toch kan het gebeuren dat er foutieve of onvolledige informatie wordt gepubliceerd of gedeeld. Fouten maken doen we immers allemaal.

Als dit gebeurt, doen wij ons uiterste best dit zo snel mogelijk te corrigeren.

De informatie op de website wordt regelmatig aangepast en aangevuld. Wij kunnen en mogen eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige voorafgaande kennisgeving doorvoeren.

Prijzen

Houweling Interieur is een klein familiebedrijf, waardoor het kan voorkomen dat prijswijzigingen in de winkels niet altijd meteen op de website zichtbaar zijn. De prijzen op de website zijn dan ook onder voorbehoud, er kunnen in geen enkel geval rechten aan worden ontleend.

De prijs die jij uiteindelijk in onze winkel betaalt voor onze meubelen en accessoires is bovendien afhankelijk van het gekozen formaat, de kleuren en het materiaal.

Gebruik tekst en beeldmateriaal

De teksten en het beeldmateriaal op deze website mogen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zonder onze schriftelijke toestemming.