Onderhoud en garantie

Logo all in house service bij Houweling Interieur.

Wil jij jarenlang zorgeloos genieten van je nieuwe meubels?

Een wijnvlek op je nieuwe bank of een losgeraakte stiknaad. Het is de nachtmerrie van iedere interieurliefhebber.

Om ervoor te zorgen dat jij ook na de aankoop van je nieuwe zitmeubel nog lekker slaapt, bieden wij de All In House Service aan.

Hiermee krijg jij gegarandeerd jarenlang de beste aanvullende service voor gebruikersproblemen én de beste bescherming tegen vlekken!

  • De beste reinigings- en verzorgingsproducten.
  • Optimale kennis van materialen en constructies.
  • Topteam van servicespecialisten.

Garantie

Jij hebt bij Houweling Interieur standaard 2 jaar volledige garantie op je nieuwe meubelen. In veel gevallen is er een (aanvullende) fabrieksgarantie van toepassing tot zo’n 5 jaar.

Op zitmeubelen kan je de All in House Service aanschaffen. Jij hebt dan 5 jaar garantie op vlekken en alle mankementen in de constructie.

Hoe werkt het?

Heel simpel!

  • Bij aankoop van je nieuwe zitmeubel sluit jij bij ons in de winkel direct de All in House Service af.
  • Bij levering ontvang je de hoogwaardige beschermingsproducten.
  • Spuit je nieuwe meubel zo snel mogelijk in om deze te beschermen. De spuitbussen zijn zonder schadelijke gassen en luchtjes.
  • Als er tijdens het gebruik een vlek ontstaat, kun je deze met de meegeleverde reiniger gemakkelijk te lijf gaan en snel de meest voorkomende vlekken verwijderen.
  • Indien je een specifieke vlek er niet uitkrijgt, staat het Customer Care team tot je beschikking. Scan de QR code op de verpakking en meld de klacht aan, dit kan ook hier. Houd hierbij je afleverbon paraat!
  • Dit geldt overigens ook voor gebruikersproblemen zoals inzakken, haaltjes of pilling.
All in House Service bij Houweling Interieur.
All in House Service bij Houweling Interieur.

Wat valt er onder de service?

Als je lekker aan het stoeien bent met je kinderen, languit onderuit op de bank een pizza eet of geniet van een goed glas wijn, wil jij je natuurlijk geen zorgen maken over vlekken en mankementen in je bank. Dat begrijpen wij heel goed!

Met de All in House Service is dit geen enkel probleem!

Deze service dekt namelijk de meest voorkomende vlekken en problemen die kunnen ontstaan bij gebruik van je nieuwe meubel. Denk aan vlekken van dranken en etenswaren, zoals cola, wijn, spaghetti en soep. En problemen bij gebruik, zoals een afgebroken pootje, losgeraakte knopen en verbindingen of het inzakken van kussens. Dit valt allemaal onder de All in House service.

Wil je precies weten wat er allemaal nog meer onder de service valt? Je leest het hier.

Met onze onderhoudsproducten blijven je meubels jarenlang mooi

Jij wilt natuurlijk niet alleen jarenlang genieten van je zitmeubelen, maar ook van je leren bank, houten tafel of stoffen eetkamerstoel. Daarom is het slim om zo nu en dan wat tijd, aandacht een liefde in al je meubelen te steken.

Meubelonderhoud is om meerdere redenen belangrijk. Allereerst blijven je meubelen natuurlijk langer mooi. Ten tweede worden met name stoffen snel vuil. Dit voorkom je met vuilafstotende middelen. En last but not least: als jij niet elk jaar je meubelen hoeft te vervangen, draag je bij aan een groene en duurzame wereld. Zo eigentijds.

Hieronder vind je alle onderhoudsproducten