Advies op maat

In een van onze sfeervolle woonwinkels of bij jou thuis

Interieuradvies waar en wanneer jij wilt

Interieuradvies in onze winkels

Wil je met iemand sparren over de nieuwe inrichting van je woonkamer? Ben je benieuwd naar alle materialen en kleuren? Wil jij professioneel kleuradvies? Of kan jij wel wat hulp gebruiken bij het bepalen van het juiste formaat van je zitbank?

Dan is advies op maat in een van onze winkels echt iets voor jou!

Bij het maken van een interieurplan komt veel kijken. Een interieur ontwerpen waarin alles tot in de details klopt, het is een vak apart. Ons vak.

Onze ervaren woonadviseurs nemen jou met veel plezier mee op ontdekkingsreis langs de vele mogelijkheden. Je kunt proefzitten, materialen voelen en al jouw ideeën bespreken met een professional. Zo weet jij zeker dat je de juiste keuzes maakt en dat het interieur van je dromen waarheid wordt! Maak vandaag nog een afspraak.

Persoonlijk advies bij jou thuis

Vind jij het lastig om het perfecte plaatje voor je te zien, dan is persoonlijk woonadvies aan huis ook mogelijk. We komen in dat geval met de verschillende stalen bij jou thuis voor een verdiepend interieuradvies. Wil jij weten hoe de zitbank die jij op het oog hebt uitkomt in je woonkamer? Ook dat kan! Via een digitale 3D-tekening maken wij dat visueel voor jou.

Jij krijgt persoonlijk advies van onze ervaren woonadviseurs in je eigen woonkamer. Hoe fijn is dat?

Wil jij graag interieuradvies aan huis? Heb je vragen of wil je meubelen bestellen? Wat leuk! Vul vandaag nog onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Zien we elkaar snel?

Woonkamer indelen? Kom naar de winkels van Houweling Interieur en breng de indeling van je woonkamer tot leven met een online tekenprogramma.

Contactformulier