Werken bij Houweling Interieur

Eigenwijs, eigenzinnig en met een eigen stijl.

Wij zijn een bevlogen familiebedrijf met ruim 45 jaar passie voor interieur. Ons kleine betrokken team bestaat uit 20 medewerkers die allemaal één doel hebben: klanten blij maken met eigenzinnige kwaliteitsmeubels.

Onze smaakvolle winkels vind je op de woonboulevards in Amsterdam, Leiderdorp en Rotterdam. Als je er binnenkomt en kennismaakt met onze bevlogen adviseurs voel je het meteen: het warme familiegevoel, de sfeer is er informeel en gezellig.

Binnen ons mooie interieurbedrijf is er bovendien veel ruimte voor ontwikkeling en eigen inbreng. En natuurlijk hebben we elk jaar een paar leuke bedrijfsfeestjes!

Stagemogelijkheden

Houweling Interieur geeft studenten de kans om zichzelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in de wereld van interieur en wonen. Volg je een opleiding tot interieurontwerper, verkoopadviseur of logistiek medewerker? Wij bieden jou gedurende het gehele schooljaar leuke en leerzame stageplaatsen.

Klinkt dit interessant voor jou?

Mail ons dan vandaag nog je motivatiebrief met CV naar info@houwelinginterieur.nl. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

werken bij, stageplaatsen, vacatures, Houweling Interieur

Vacatures

Op dit moment hebben wij twee vacatures. Je kunt de vacatures downloaden via de links:

Vacature Verkoopadviseur Rotterdam

Vacature bezorger en ervaren meubelmonteur

Open sollicitaties

Lijkt het je leuk om voor ons te werken, maar staat dé vacature er voor jou niet tussen? Wij vinden het altijd leuk om enthousiaste mensen te leren kennen. Laat ons weten wie je bent, wat je vakgebied is en waarom jij een goede aanwinst bent voor ons interieurbedrijf. Stuur dit samen met je CV naar: info@houwelinginterieur.nl