Dit is waarom jij een stalen onderstel voor je tafel wilt van Sturdy Legs

stalen onderstel tafel, Sturdy Legs, Houweling Interieur, robuuste tafel, verstelbaar onderstel tafel

Dit is waarom jij een stalen onderstel voor je tafel wilt van Sturdy Legs

Sturdy Legs is een uniek Nederlands meubelmerk dat in 2012 is opgericht door Mark Waterman. Samen met zijn vrouw woont hij in de Noordoostpolder, de plek waar het bedrijf is gevestigd. Inmiddels doen zij wereldwijd zaken met horecabedrijven en winkels. Houweling Interieur is een van de weinige meubelwinkels in Nederland waar je een stalen onderstel voor je tafel van Sturdy Legs kunt kopen.

Sturdy Legs betekent letterlijk ‘solide benen’. En dat is niet voor niets: de stalen onderstellen van Sturdy Legs zijn het handelsmerk van deze populaire meubelbouwers en vormen het robuuste karakter van de stoere tafels. Een stalen onderstel is ook enorm populair onder de liefhebbers van onze unieke boomstamtafels. Heb jij zelf een mooi houten tafelblad en zoek jij een stalen onderstel voor je tafel? Een exclusief exemplaar dat niemand anders heeft? In deze blog ontdek je waarom jij er eentje wilt van Sturdy Legs.

Van robuuste tafel tot stalen onderstel: alles wordt met de hand gemaakt

“If you can dream it, we can make it.” Dit motto van Sturdy Legs maakt direct duidelijk dat alles maatwerk is. Maatwerk in de breedste zin van het woord. Want alles wordt met de hand gemaakt. Dit betekent dat jij je robuuste tafel, stalen onderstel of stoere eetkamerstoel volledig kunt afstemmen op jouw smaak en persoonlijkheid. De afmeting, de keuze van het houtsoort van het tafelblad en de kleur van de stalen poten: jij bepaalt het allemaal zelf. Met een exclusieve stalen onderstel voor je tafel van Sturdy Legs geef jij je interieur gegarandeerd een authentieke look.

De stalen onderstellen van Sturdy Legs gaan een leven lang mee

Of je nu gaat voor een stalen onderstel voor je tafel of valt voor de industriële bureaustoelen, de producten van Sturdy Legs hebben één ding gemeen: ze zijn stuk voor stuk van zeer hoge kwaliteit. De ervaren vakmannen selecteren alle materialen met de grootste zorg en met oog voor detail. Aandacht en pure vakmanschap staan centraal tijdens het hele productieproces. Als jij kiest voor een stalen onderstel voor je tafel van Sturdy Legs weet jij zeker dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je interieur.

stalen onderstel tafel, Sturdy Legs, Houweling Interieur, robuuste tafel, verstelbaar onderstel tafel
Logo van Sturdy Legs. Je koopt een stalen onderstel voor je tafel bij Houweling Interieur.

Zoek jij een verstelbaar onderstel voor je tafel?

Ben jij op zoek naar een verstelbaar onderstel voor je tafel? Zodat jij je tafel ook als bar kunt gebruiken? Ook hiervoor is Sturdy Legs de juiste keuze: ze zijn gespecialiseerd in stalen onderstellen die je in verschillende hoogte kunt instellen. Ook heel handig voor het bureau op je thuiswerkplek! Deze verstelbare varianten worden natuurlijk ook met de hand gemaakt. Zo creëer jij een praktisch, authentiek en exclusief meubelstuk.

In onze winkels vind je verschillende varianten van de stoere stalen onderstellen. Bovendien kan jij alle meubelen van Sturdy Legs bij ons bestellen. Maak een afspraak of kom gewoon langs. Je bent van harte welkom. Hoe drink jij je koffie?

Leave a Reply