BKS meubelen in je interieur? Goed idee! Ontdek hier waarom

BKS meubelen in je interieur? Goed idee! Ontdek hier waarom 

BKS meubelen staat voor Brouwers Kwaliteitsmeubelen Staphorst. Al meer dan 40 jaar produceren zij stijlvolle kasten en tafels die zij verkopen via dealers door het hele land. Houweling Interieur werkt al ruim 20 jaar naar grote tevredenheid samen met dit gerenommeerde meubelmerk. Ze zijn betrouwbaar, vakkundig en staan bekend om de prachtige massief houten meubelen. De stijl varieert van strak tot landelijk en past altijd in de laatste trends.

BKS meubelen is een Nederlandse fabrikant van designmeubelen. Inderdaad: op en top Hollands. Dat betekent een relatief lage CO2-uitstoot bij het bezorgen van de meubelen. En het is ook nog eens goed voor de werkgelegenheid in Nederland. Daarnaast zijn ze dus zoals gezegd betrouwbaar, vakkundig én hebben ze meubelen volgens de laatste trends. Het is dus altijd slim om BKS meubelen in je interieur te hebben. Wist je dat er nóg meer goede redenen zijn om te kiezen voor dit Nederlandse meubelmerk? In deze blog ontdek je waarom.

Duurzaamheid staat centraal bij BKS meubelen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij BKS meubelen. Dat zit zo: respect voor de natuur staat centraal in het gehele productieproces. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Voor elke gekapte boom worden er nieuwe bomen geplant. En resthout gebruiken ze als brandstof. De meubelen zijn bovendien van hoge kwaliteit en ze hebben een tijdloze uitstraling. Jij hoeft dus niet elke paar jaar nieuwe meubelen aan te schaffen. Houd jij van natuurlijke materialen met een eerlijk verhaal? Dan is BKS het antwoord op jouw woonwens.

BKS meubelen, Houweling Interieur, Nederlandse fabrikant design meubelen, Aurora collectie

BKS meubelen staat voor ambachtelijk maatwerk

Ambachtelijk maatwerk van hoge kwaliteit, dat is waar BKS meubelen al ruim 40 jaar voor staat. Ze maken jouw meubel op maat in de stijl van een van de meubelcollecties. De woonadviseurs in onze winkels helpen je graag bij het kiezen van het juiste formaat en de perfecte kleur. Alle items worden gemaakt in de eigen meubelmakerij door een team van mensen die hun vak verstaan. Ze werken daarbij altijd met natuurlijke materialen: massief eiken- of notenhout. De afwerking van elk meubelstuk is een handmatig proces. Zo is het schrapen een unieke techniek die alleen de vaklui van BKS meubelen beheersen. Zij creëren met veel liefde voor het vak een uniek meubelstuk in jouw smaak en stijl.

BKS meubelen, Houweling Interieur, Nederlandse fabrikant design meubelen, Ettic collectie

Meer dan 12 stijlvolle meubelcollecties

En last but not least: BKS meubelen heeft meer dan 12 sfeervolle collecties in verschillende stijlen. Jij weet dus zeker dat je een meubelstuk vindt dat past in jouw interieur. Bij Houweling Interieur vind jij de Aurora-collectie, die je herkent aan een rank en zwevend uiterlijk en een uitgesproken karakter. Daarnaast is de Canyon-collectie een vast onderdeel in ons assortiment. Deze karakteristieke collectie staat bekend om de hoeken in verstek en de strakke fronten. Sinds kort is hebben wij ook de stijlvolle Ettic-collectie aan ons assortiment toegevoegd. Deze bestaat uit strakke meubelen met een modern uiterlijk.

De BKS-collecties zijn te zien in onze woonwinkel in Leiderdorp. Dus als je deze prachtige meubelen met eigen ogen wilt bewonderen, dan ben je van harte welkom. Maak een afspraak of kom gewoon langs. Onze ervaren woonadviseurs staan voor je klaar. Wist je ook dat jij meubelen uit álle 12 collecties van BKS bij ons kunt bestellen? Tot snel!

Leave a Reply