Met deze 3 toffe interieuraccessoires voeg jij klasse toe aan je woonkamer

Met deze 3 toffe interieuraccessoires voeg jij klasse toe aan je woonkamer

Interieuraccessoires maken je woonkamer af. Je kunt nog zulke mooie meubels hebben, zonder (de juiste) accessoires mist er gewoon iets. Dan voelt de ruimte als een soort showroom. Woonaccessoires creëren een bepaalde sfeer en accentueren jouw persoonlijkheid en stijl. Het kunnen items zijn die opgaan in het geheel of het is juist een knallende eyecatcher die meteen de aandacht trekt. Zoals een mooi kunstwerk. Hoe dan ook, accessoires zorgen voor die finishing touch. Waardoor je huis écht voelt als thuis. En een plek is waar jij je op je gemak voelt. 

Het valt niet mee om de juiste interieuraccessoires te vinden. Er is ook zoveel keuze! Daarom beginnen we hier met een paar korte tips: overdaad schaadt! Je woonkamer wordt een soort kermis als je eindeloos veel items in allerlei kleuren toevoegt. Het is ook niet praktisch, het schoonmaken wordt lastiger. Dus let op de hoeveelheid en de kleur van je decoratie. Maar ook op de hoogte. En werk in groepjes. Mooie items vormen samen één geheel in de juiste opstelling. Kun jij wel wat concrete tips over eigenzinnige accessoires gebruiken? In deze blog hebben we 3 hele toffe producten voor jou op een rij gezet.

interieuraccessoires, interieur accessoires, woonaccessoires, woondecoratie, decoratieve spiegel, woonkamer accessoires, accessoires woonkamer, decoratie woonkamer accessoires, gouden woonaccessoires, landelijke woonaccessoires, moderne woonaccessoires, leukste woonaccessoires, luxe woonaccessoires, luxe wanddecoratie, stoere woonaccessoires, Pols Potten, Wallmore, DeKnudt Mirrors, Houweling Interieur
design spiegel, spiegel woonkamer, spiegel kopen, grote spiegel kopen, spiegel op maat bestellen, moderne spiegel, spiegel design, Deknudt Mirrors, Houweling Interieur, spiegel Circo, decoratieve spiegel

1. Circo: een decoratieve spiegel van DeKnudt Mirrors

Circo is een decoratieve spiegel van DeKnudt Mirrors met stijl. Prachtig in zijn eenvoud door een simpel geometrisch feit: de twee krachtige basisvormen. Cirkel en vierkant vullen elkaar op unieke wijze aan. De ene vorm is strak en hoekig en de andere vorm heeft zachte en vloeiende lijnen. Samen vormen ze een buitengewoon mooi geheel. Door de transparante hoeken, geven de kleuren van jouw muren deze sensationele spiegel weer een nieuwe dimensie. Vind jij het leuk om je interieur regelmatig te veranderen? Je kunt deze designtopper ook diagonaal ophangen. Zo geef jij je woonkamer in een handomdraai een nieuwe look.

Whisky Glass Vaas: een van de luxe woonaccessoires van Pols potten

Ben jij op zoek naar luxe woonaccessoires met stijl? Dan is het Whisky Glass Vaas van Pols Potten echt iets voor jou. Dit gigantische whiskyglas is handgemaakt, van hoogwaardig glas. En voegt gegarandeerd een vleugje klasse toe aan jouw interieur. Hij heeft een diameter van 47 cm, is 50 cm hoog en weegt 6,5 kilogram. Hij is niet alleen spectaculaire groot en zeer smaakvol, maar ook praktisch. Want hij heeft een platte bodem, zodat hij goed blijft staan als je hem voor bloemen gebruikt. Dit prachtige item is verkrijgbaar in een mooie warme kleur (zie foto), maar ook in grijsachtig glas. En last but not least: deze vaas hoor thuis in de categorie tijdloze, luxe woonaccessoires.

woonaccessoires, interieur accessoires, woondecoratie, accessoires woonkamer, luxe woonaccessoires, moderne woonaccessoires, Pols Potten vaas, Pols Potten, Houweling Interieur
Wallmore, moderne wandecoratie, fotokunst, kunst aan muur in woonkamer, Houweling Interieur

Natuurlijk hebben wij nog veel meer toffe woonaccessoires in onze winkels. Kom dus vooral eens langs en dompel jezelf onder in een stijlvolle wereld van interieur in wonen. Maak een afspraak of loop gewoon naar binnen. Onze adviseurs staan voor jou klaar. Hoe drink jij je koffie?

3. Lost in Gold: moderne wanddecoratie van Wallmore

De moderne wanddecoratie ‘Lost in Gold’ van Wallmore behoort tot de prachtige collectie van kunstfotograaf Sudhir Ramman, beter bekend onder de naam Shot by Sud. Zijn stijl is rauw en gedurfd en altijd provocatief. Met zijn kunstfotografie onderzoekt deze artiest thema’s als het opzoeken van de grenzen, kracht, kwetsbaarheid en empowerment. Houd jij van gouden wanddecoratie die direct de aandacht trekt? En vind je het tof om opkomende, talentvolle kunstenaars een podium te geven? Dan is de ‘Lost in Gold’ de juiste keuze voor jou. Wallmore slaat namelijk een unieke brug tussen kunstfotografen en consument door de prachtige kunstwerken aan te bieden op hun webshop.

Leave a Reply