Interieuradvies aan huis

Houweling-Elixir_01

Advies bij je thuis

Het is Corona-tijd en de lock-down laat ons ervaren hoe leuk we het eigenlijk vinden om te winkelen! Of dat nu de stad in is voor kleding en een hapje eten of gezellig naar een meubelwinkel of boulevard.

Advies aan huis; Omdat we onze klanten graag ook in deze tijd willen adviseren, kan dat tegenwoordig ook gewoon aan huis. We komen dan met de nodige materialen bij je thuis en kunnen dan alle mogelijkheden bespreken. Dit is een fijne persoonlijke manier van adviseren waarbij we ook direct kunnen meekijken in de ruimte.

Conona; Natuurlijk doen we dit allemaal op gepaste afstand, ontsmetten we onze handen van te voren en dragen we een mondkapje.

Afspraak maken; Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Dan bespreken we alvast je wensen en maken we een afspraak.

Kosten; Het advies aan huis in gratis indien er een order uit komt. Mocht het advies niet tot een order komen, dan zullen de kosten voor het advies € 99,- bedragen.
Wij vragen je dit bedrag te voldoen voordat we langskomen of tijdens het gesprek, dan zal dit bedrag later van de order worden afgetrokken.

Advies-aan-huis
Houweling_Landelijk-01
Houweling_Karpet-06

    Leave a Reply