Interieuradvies aan huis

vloerkleed woonkamer, karpet kopen, modern vloerkleed, Houweling Interieur

Interieuradvies waar en wanneer jij wilt

Vanaf 15 januari ben jij – als het aan ons ligt – weer van harte welkom in een van onze sfeervolle winkels. In de tussentijd komen wij gewoon naar jou toe voor interieuradvies aan huis!

Want juist nu jij veel tijd thuis doorbrengt, is een een mooi en sfeervol interieur natuurlijk nóg belangrijker voor jou. Dat begrijpen wij heel goed!

Dat werkt zo. Samen bespreken via de telefoon jouw vragen, wensen en ideeën. Vervolgens maken we een afspraak en komen we met de gewenste stalen en materialen langs om alle mogelijkheden te bespreken. Waar en wanneer jij dat wilt. Wil jij weten hoe de zitbank die jij op het oog hebt uitkomt in je woonkamer? Ook dat kan! Via een digitale 3D-tekening maken wij dat visueel voor jou.

Jij krijgt persoonlijk advies van onze ervaren woonadviseurs in je eigen woonkamer. Natuurlijk op een veilige manier, volgens de richtlijnen van het RIVM. Hoe fijn is dat?

Wil jij graag interieuradvies aan huis? Heb je vragen of wil je meubelen bestellen? Wat leuk! Vul vandaag nog onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Zien we elkaar snel?

 

Advies-aan-huis
Houweling_Landelijk-01
Passe Partout banken, Houweling Interieur, Passe Partout Zico
Houweling_Karpet-06

    Leave a Reply