Groen in huis

groen-in-huis_1

Groen in huis

De kleur groen heeft een rustgevende en ontspannende werking. Het brengt ons terug naar de natuur en geeft kracht en energie. In het interieur kun je deze kleur op vele manieren toepassen en uiteindelijk zal je zelf de keuze maken hoe groen het zal worden.

Echt groen; Om de groene touch aan je interieur te geven is het gebruik van planten een pré. De bladeren als ongecontroleerde vormen geven letterlijk en figuurlijk leven in je woonkamer. Dit kunnen natuurlijk echte planten zijn, maar ook kunstplanten zijn niet meer van echt te onderscheiden. Wat tegenwoordig zelfs kan is om een plant of boom te leasen in je woonkamer.

Groen op de wand; Heel makkelijk en met direct resultaat is het groen verven van een wand. Je zult versteld staan van het effect dat dat al geeft!  Een mooie kleur is bijvoorbeeld Woutgroen van Flexa. Dit combineert prachtig met bijvoorbeeld notenhout en lichte stoffen.
Als je het aandurft is het behangen van een wand helemaal te gek. Met bijvoorbeeld palmbladeren of een grafisch design in combinatie met goud of zwart.

groen-in-huis_2
groen-in-huis_4

Stoffen en leer; Omdat groen momenteel helemaal trendy is, is er ook veel keuze in stoffen en leder in de kleur groen. Zo zijn er vele mooie patroonstoffen met bijvoorbeeld dieren of planten, maar ook gemêleerde stoffen of de veloursstoffen die weer helemaal terug zijn in het interieur.

Groen als accentkleur; Wil je het wat veiliger houden, laat groen dan vooral in de accessoires terugkomen. Zo is het niet overheersend en kan je gemakkelijk weer over naar een andere kleur. Een goed voorbeeld is een leuk kleed of kussens.

Wil je goed advies of leuke ideeën, kom eens naar één van de winkels van Houweling Interieur en laat u informeren over de mogelijkheden of laat een interieuradvies op maat maken.

groen-in-huis_3

Leave a Reply