Dit zijn de 3 grootste voordelen van een ronde uitschuifbare tafel van Skovby

Logo van Skovby, Deens meubelmerk bij Houweling Interieur.
skovby, ronde uitschuifbare eettafel, Houweling Interieur
skovby, ronde uitschuifbare eettafel, Houweling Interieur

Eet je graag samen met vrienden en familie, maar is de ruimte in je eethoek beperkt? Houd je van ronde, natuurlijke vormen en staat duurzaamheid hoog bij jou in het vaandel? Dan is een ronde uitschuifbare eettafel van Skovby iets voor jou! Design en functionaliteit komen op unieke wijze samen in de uitschuiftafels van dit markante Deense meubelmerk. De organische lijnen en echte materialen vormen de perfecte basis voor een natuurlijk en warm interieur.

Met de komst van de Tiny Houses is de uitschuiftafel terug van weggeweest. Of je nu met z’n tweeën eet of onverwacht gasten krijgt, je hebt altijd ruimte genoeg. Dit praktische meubelstuk zorgt voor ruimte, efficiëntie en rust in jouw dagelijks leven. Twijfel je of een ronde uitschuifbare tafel het antwoord is op jouw woonwens? Lees dan ons woonblog: er zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor dit praktische meubelstuk. We hebben de 3 grootste voordelen voor je op een rij gezet.

1. Met een ronde uitschuifbare tafel maak je optimaal gebruik van de ruimte

Een ronde eettafel neemt sowieso al minder ruimte in beslag dan een rechthoekige variant. Een kleine ronde tafel is ideaal voor een romantisch diner voor twee of om samen een spelletje te spelen. Je kunt bovendien gemakkelijk om een ronde tafel heen bewegen. Daarnaast creëer je er eenvoudig een aantal zitplaatsen bij door wat extra stoelen te plaatsen. Staan er onverwachts vrienden voor de deur? Of blijft de hele familie eten? In een handomdraai tover je er met een ronde uitschuifbare tafel nóg meer zitruimte bij. Zo maak jij altijd optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

2. Een ronde uitschuiftafel zorgt voor veel sfeer en gezelligheid

Komen je kinderen in het weekend thuis? Wat leuk! Met een uitschuifbare eettafel behoort een tekort aan zitplaatsen tot het verleden. Zelfs als de kinderen met de aanhang aanschuiven. Aan een ronde tafel kijkt iedereen elkaar bovendien aan. Dit geeft een fijn gevoel en het zorgt voor een intieme sfeer en gezellige gesprekken. Zeker met een oneven aantal gasten is een ronde tafel perfect, want er hoeft immers niemand alleen te zitten. Heerlijk lang natafelen wordt eerder de regel dan een uitzondering. Een ronde eettafel zorgt er ook voor dat je interieur knusser aanvoelt, want je breekt er de ruimte mee. Wil je een speels effect creëren in je zithoek? Kies dan voor verschillende soorten eetkamerstoelen.

3. Een Skovby tafel is praktisch, duurzaam én elegant

Skovby is koploper op het gebied van innovatieve uitschuifsystemen voor tafels. Het Deense familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en staat wereldwijd bekend om hun duurzame en praktische meubelen. In het duurzame business model van Skovby staan het milieu en de medewerkers centraal.

Maar jij koopt een eettafel natuurlijk niet alleen omdat het zo praktisch of duurzaam is. Jij wilt je gasten ook in stijl ontvangen. Met een ronde uitschuiftafel van Skovby heb je het allemaal: naast functioneel, zijn de uitschuifbare eettafels van Skovby absoluut zeer elegant en stijlvol te noemen.

Is je interesse in een ronde uitschuifbare tafel van Skovby gewekt? Neem dan eens een kijkje in onze collectie op de website. Of maak een afspraak in een van onze winkels. Onze ervaren woonadviseurs staan voor je klaar. Hoe drink jij je koffie?

skovby, ronde uitschuifbare eettafel, Houweling Interieur
Skovby-Houweling_01
Skovby, ronde uitschuifbare tafel, Houweling Interieur

Leave a Reply