Bij deze woonstijlen matcht een stalen binnendeur perfect

Bij deze woonstijlen matcht een stalen binnendeur perfect

Een stalen binnendeur is tegenwoordig enorm populair. Je hoeft maar even te googelen op wooninspiratie en de metalen deuren vliegen je om de oren. Hoe dat komt? Wij denken dat mensen steeds meer behoefte hebben aan licht en ruimte. En dat is iets wat je met een stalen deur met glas gegarandeerd creëert. Je woonkamer toont groter en er stroomt meer daglicht vanuit de hal je interieur in. En je woonkamer en hal vormen als het ware één geheel. Wil jij ook een stalen deur in je woonkamer, maar weet je niet of het strakke, stoere design matcht bij jouw woonstijl? Dan is deze blog interessant leesvoer voor jou!

Bij Houweling Interieur onderscheiden we vijf woonstijlen: Modern Design, Stoer Landelijk, Stijlvol Klassiek, Elegant Chic en Scandinavisch Wonen. Welke woonstijl matcht het beste bij jouw smaak en persoonlijkheid? Klik vooral eens op de link met de 5 woonstijlen hierboven een laat je inspireren! Is jouw interieur niet in één stijl te vangen? Maar ben jij wel een meubelliefhebber met lef? Ook dan is het lezen van de blog gegarandeerd de moeite waard. Want we doen jou als bonus nog een paar toffe meubeltips cadeau voor een eigenzinnig interieur. Mét een stalen deur!

Een stalen deur past in vrijwel alle woonstijlen. Kom naar Houweling Interieur en ontdek welke meubels perfect matchen bij een metalen deur.

Een stalen binnendeur in de woonstijl Modern Design

De woonstijl Modern Design staat voor strak en minimalistisch. Het is een puur, georganiseerd interieur met strakke lijnen en een royale opstelling van de meubels. Je raadt het al: het slanke profiel van een stalen binnendeur lijkt te zijn uitgevonden voor deze woonstijl.

Voeg pit toe aan de woonstijl Stoer Landelijk met een industriële deur!

Bij landelijk wonen denk je aan gezelligheid, natuurlijke kleuren en comfortabele meubelen. Nostalgie en authenticiteit zijn hier de sleutelwoorden. Om te voorkomen dat je interieur een tikje saai wordt, voeg je er met een metalen binnendeur gegarandeerd wat pit aan toe. Wij zien een match!

Een metalen deur bij de woonstijl Stijlvol Klassiek?!

Deze stijlvolle woonstijl is doordrenkt met verwijzingen naar vroeger tijden. Het heeft een chique ondertoon en een romantische touch. Met een stalen deur voeg jij eenvoudig een vleugje modern en eigentijds wonen toe aan je klassieke interieur. Lekker eigenwijs toch? Wij houden ervan.

Met een stalen deur zorg jij voor meer licht in de Woonstijl Elegant Chic

Gracieus, zwierig, luxe en warme kleurcombinaties Dat kenmerkt deze woonstijl. Het is bovendien een zeer veelzijdige mengeling van stijlen en designs: eigentijds én klassiek, strak én rond, vintage én modern. Een metalen deur past naadloos in deze toffe mix. En zorgt bovendien voor meer licht in deze ietwat drukke, warme woonstijl. Gewoon doen dus die stalen deur.

Een stalen deur past in vrijwel alle woonstijlen. Kom naar Houweling Interieur en ontdek welke meubels perfect matchen bij een metalen deur.

De Santanabank in de woonstijl Elegant Chic

Voeg waarde toe aan de Woonstijl Scandinavisch Wonen met een metalen binnendeur

De woonstijl Scandinavisch Wonen herken je aan de natuurlijke materialen, lichte kleuren en strakke lijnen. De meubels zijn veelal van hout gemaakt, zeer smaakvol en altijd comfortabel. Ook in deze ongedwongen woonstijl is een metalen binnendeur absoluut van toegevoegde waarde.

Een lang verhaal kort: een stalen deur komt eigenlijk in iedere woonstijl goed tot zijn recht, steeds op een andere unieke wijze.

3 toffe meubeltips voor een eigenzinnig interieur mét een stalen deur!

We sluiten zoals beloofd af met een paar tips over meubelen die een sensationeel mooie combinatie vormen met een metalen deur:

De Santanabank: deze modulaire bank op pootjes heeft ongekend veel mogelijkheden (zie de afbeelding hierboven, de Santanabank in de woonstijl Elegant Chic). Hij bestaat uit maar liefst 34 (!) losse elementen. En jij kiest uit vele kleuren en materialen. Dit betekent dat jij hem moeiteloos kunt matchen met jouw smaak en woonstijl én bij de kleur en uitstraling van jouw stalen deur. Aanrader!

Kom naar Houweling Interieur en ontdek welke meubels perfect matchen bij een metalen deur. Zoals deze vitrinekast.

De stoere Vista-kast

De Vista-kast: de Vista-kast is een wandkast van hout die is afgewerkt met zwart metaal. Een stoere kast met een moderne touch! Hij is leverbaar in verschillende maten en kleuren en voegt absoluut klasse toe aan jouw interieur. Combineer hem met een robuuste metalen deur en het plaatje is compleet.

Een stalen deur past perfect bij een boomstamtafel. Kom naar Houweling Interieur en ontdek welke meubels matchen bij een metalen deur.

Een robuuste boomstamtafel: Houweling Interieur heeft iets unieks: boomstamtafels! Ze passen met name goed in de woonstijl Stoer Landelijk of Scandinavisch Wonen, maar ook in een meer moderne woonstijl komt een robuuste boomstamtafel goed tot zijn recht. Helemaal als je een stalen binnendeur toevoegt aan je interieur.

Wil jij meer tips over welke meubels jij op sensationele wijze combineert met een stalen binnendeur? Kom dan langs in een van onze winkels. Onze ervaren interieuradviseurs staan voor jou klaar. Hoe drink jij je koffie?

Leave a Reply