CBW Erkend

Houweling Interieur is een CBW-erkende woonwinkel. Wij hebben algemene voorwaarden opgesteld die u extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

1. Veilig aanbetalen

Je kunt zonder risico aanbetalen. De aanbetaling met een maximum van 25% wordt door het CBW overgenomen in geval van faillissement. U kunt de aanbetaling gewoon pinnen en ook het restantbedrag kan gewoon bij de chauffeur worden voldaan per pin.

2. Extra garantie

Wij als CBW-Erkende winkel bieden een extra goede productgarantie. Zo geven wij 2 jaar volledige garantie volgens het CBW garantiestelsel. Maar ook na deze 2 jaar zouden wij uw klacht op willen lossen en proberen dat met zo min mogelijk kosten of zelfs gratis te doen.

3. Klachtafhandeling

Wanneer u niet tevreden bent over het product wij u geleverd hebben, zullen wij er altijd alles aan doen om deze klacht op te lossen. Maar mochten wij er samen niet uitkomen, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen.

___________________________________________________________________________________________________

Algemene voorwaarden CBW

Klik hier om de voorwaarden te zien of uit te printen.

Facebook YouTube